Stowarzyszenie Rybacka Lokalna Grupa Działania "Opolszczyzna" zaprasza do udziału w Warsztatach Kulinarnych "Z karpiem w smak", z karpiem w roli głównej.

  • Podczas warsztatów kulinarnych nauczycie się jak oprawić i przygotować opolskiego karpia.
  • Warsztaty zostaną przeprowadzone przez Szefa Kuchni Kamila Klekowskiego
  • Czas trwania warsztatów: ok. 4-5 godzin, start o godz. 17:00
  • Łączna liczba edycji: 6.
  • Maksymalna liczba osób każdej edycji: 20. O uczestnictwie decyduje kolejność zgłoszeń.
  • Zgłoszenia dokonuje się poprzez wypełnienie formularza wskazanego poniżej.
  • Wiek uczestników: od 18 lat.
  • Miejsca i terminy warsztatów:

* 8 listopada 2021r. - Ozimek - Dom Kultury
* 9 listopada 2021 r. - Turawa - Rybaczówka - Ośrodek PZW
* 7 grudnia 2021 r. - Wołczyn - Dom Kultury
* 8 grudnia 2021 r. - Lewin Brzeski - Dom Kultury
* 13 grudnia 2021 r. - Niemodlin - Ośrodek Kultury
* 14 grudnia 2021 r. - Pokój - Przystań Karp

ILE TO KOSZTUJE?
Lekcje są bezpłatne, dofinansowane ze środków PO Rybactwo i Morze, w ramach projektu ze Stowarzyszeniem Dolina Karpia

Prosimy o wypełnienie zgłoszenia, zaznaczając preferencje dotyczące miejsca i terminu uczestnictwa w warsztatach.
!!! Wysłanie zgłoszenia nie gwarantuje uczestnictwa w lekcjach (decyduje kolejność zgłoszeń)
Organizator zastrzega możliwość zmiany terminów i miejsc przeprowadzenia lekcji, zwłaszcza w związku z trwającą pandemią. 

Zgłoszenia do pobrania TUTAJ

Warsztaty_Kulinarne_2021_z_karpiem_w_smak.jpeg

Opublikował(a): Magdalena Sadowska
Data publikacji:
 26-10-2021 10:36

Modyfikował(a): Magdalena Sadowska
Data modyfikacji:
 26-10-2021 10:44
Przewiń do góry