KELNERZY
Zatrudnimy osoby na stanowisko Kelnerki/Kelnera. W maju praca rozliczana godzinowo - 10 zł za godzinę/netto. Otwarcie Młyna nastąpi w długi weekend majowy i to na ten termin w pierwszej kolejności poszukujemy pracowników. 
Później osoby, które najlepiej wypadną w czasie weekendu otwarcia dostaną od nas propozycję pracy na stałe. Dopuszczamy różne formy zatrudnienia i możliwość pracy tylko w weekendy lub tylko w tygodniu.
Jakie mamy oczekiwania?
- ukończone 23 lata
- wysoka kultura osobista, umiejętność swobodnego rozmawiania z ludźmi,
- znajomość niemieckiego w stopniu umożliwiającym przyjęcie zamówienia i wytłumaczenie klientowi co oferujemy w menu
- szybkie uczenie się na temat win, piwa, potraw, kaw, co oznacza, że kelner/ kelnerka wie jakie mamy rodzaje tych trunków, czym się różnią, do czego pasują najlepiej (będziemy tego uczyć każdą przyjętą osobę)
- zadbany wygląd
- doświadczenie w tego typu pracy,
- dobry charakter, nie konfliktowy, dążący do rozwiązywania ewentualnych problemów, a nie ich eskalowania (tego typu ludzie od razu będą u nas zwalniani)
- brak nałogów (palenie, popijanie w pracy, narkotyki, dopalacze)
- odpowiedzialność rozwinięta w takim stopniu, że osoba nie zadzwoni nam z godziny na godzinę i nie powie, że nie przyjdzie, bo nie - na tę okoliczność mamy zamiar wyciągać finansowe konsekwencje, bo taki sposób zachowania pracowników znacząco komplikuje pracę restauracji i kuchni
Gwarantujemy pracę z normalnymi Właścicielami firmy, wypłatę płaconą co tydzień przy stawkach godzinowych, a co miesiąc przy umowie o pracę, wyżywienie na dyżurze w pracy typu obiad dwudaniowy, deser, pyszna kawa.
 
Ten kto będzie dla nas oddany i lojalny na pewno będzie miał z nami dobrze.
Ponieważ jest mało czasu do otwarcia zgłoszenia w postaci CV i zdjęcia proszę słać na adres biuro@starymlynturawa.pl
 
KUCHARZE I POMOC KUCHENNA
 
Zatrudnimy Szefa Kuchni na pełny etat do pracy w Braserii Stary Młyn w Turawie oraz osoby, które będą pomocnikami Szefa Kuchni.
Szukamy osób bez nałogów, z wysoką kulturą osobistą, uczciwych, pracowitych, utalentowanych w zakresie gotowania. 
Wykształcenie kierunkowe nie jest konieczne, liczą się dla nas realne umiejętności. Dobrze widziane kilkuletnie doświadczenie w branży.
Zdolny Szef Kuchni, w naszym pojęciu, powinien umieć ugotować smacznie nawet coś, co robi po raz pierwszy z otrzymanego przepisu. 
Ideałem byłoby gdyby sam potrafił wymyślać niepowtarzalne dania łącząc ze sobą różne smaki.
Menu będzie się u nas często zmieniać i zależeć od pór roku. Wszystko będzie przygotowywane tylko ze świeżych produktów. 
Wiek i płeć osoby gotującej nie ma dla nas znaczenia.
Będzie potrzebna aktualna książeczka zdrowia, którą wyrabia się ok 2 tygodnie.
Praca będzie zmianowa od 10 do 23, w weekendy dłużej w tygodniu krócej. W ramach etatu będzie przysługiwał dwudaniowy obiad. 
Lokal otwieramy 1 maja 2015. W pierwszym miesiącu działalności proponujemy stawkę godzinową za pracę na poziomie 17 zł netto za godzinę dla Szefa Kuchni i ten czas traktujemy jako okres próbny. 
Pomoc Kuchenna w miesiącu próbnym ( maju)  otrzyma wynagrodzeni na poziomie 12 zł netto za godzinę. 
Po miesiącu podpiszemy umowę o pracę z tymi osobami które nas oczarują swoim talentem kulinarnym i miłą osobowością.. 
 
Wszelkie informacje o Starym Młynie w Turawie znajdą Państwo na stronie WWW.starymlynturawa.pl
 
Oferty ze zdjęciem proszę składać na adres mailowy biuro@starymlynturawa.pl 
Opublikował(a): Magdalena Sadowska
Data publikacji:
 27-04-2015 10:49

Przewiń do góry